1.3.2010

27.2.2010
Hitti (Decathlete's Hornet) ja Janita Leinonen voittivat agilityradan.

Omie (Decathlete's Galaxy) ja Janita Leinonen voittivat hyppyradan. Omie sai toisen kiinnityksen hyppyvalion arvoon. Kennelille tuli tässä kisassa kolmoisvoitto, kun toiseksi tulivat Rico (Decathlete's Comet) ja Heidi Karanko ja kolmanneksi Juju (Decathlete's Gryffindor) ja Veijo Koistinen.

Zen (Decathlete's Sirius Black) ja Jaakko Suoknuuti jatkoivat kontaktitreenejä kisoissa. Tuloksena nolla.

23.2.2010
Suvianne-Cosmo pentuja todistettavasti tulossa, joten huumoripitoista tekstiä pentujen kehityksestä voit lukea täältä :)

22.2.2010
Noomi-Cosmo pennnut täyttivät 3-vuotta, onnea Omie, Rico, Diva, Ketku, Chess ja Isla!

20.2.2010
Haka (Decathlete's Le Livre Blanc) ja Tiina Koistinen tulivat agilitykisoissa kolmanneksi. Myös Jujulle (Decathlete's Gryffindor) ja Veijo Koistiselle nolla.

17.2.2010
Täydelliset Diva-Zeta pennut lähtivät maailmalle. Kiitos Divan jalostuslainasta ja mahdollisuudesta näihin upeisiin pentuihin Anu! Kiitos myös Lauralle Zetan jalostuskäytöstä, tulet varmasti kuulemaan vielä näistä pikkusähikäisistä :)
Onnea elämän tuomiin haasteisiin Anu Rikkilä & Maya (Decathlete's Mistica), Elina Jänesniemi & Dion (Decathlete's Velocissima), Tiina Kuusisto & Jaime (Decathlete's Gallardo) ja Riina Kellman & Zoi (Decathlete's Delizia)!
Tässä vielä ainoa videopätkä, joka pennuista ehdittiin kuvata.

14.2.2010
Ketku (Decathlete's Solarstorm) ja Pia Heikkilä aloittivat agilityuransa tekemällä nollan heti ensimmäisessä startissaan. Onnittelut hienosta uran aloituksesta :)

13.2.2010
Hitti (Decathlete's Hornet) ja Janita Leinonen tekivät agilitykisoissa kolme nollaa. Valeraskaus painaa päälle ja se näkyy vauhdissa.

Erre (Decathlete's Raptor) ja Heidi-Maria Puolakka tekivät sekä agility- että hyppyradalla nollan. Hyppyradalla sijoitus kolmas.

Rico (Decathlete's Comet) ja Heidi Karanko tulivat agilityradalla toiseksi.

Zen (Decathlete's Sirius Black) ja Jaakko Suoknuuti kävivät kisoissa treenailemassa kontakteja. Nolla tuli ja hyvin pysyi koira kontaktilla :)

7.2.2010
Vimma (Decathlete's Fidelius Charm) ja Jaakko Knuutti tekivät agilitykisoissa neljä nollaa, kaksi voittoa ja kaksi kakkossijaa. Onnea huikean upeasta päivästä pitkän kisatauon jälkeen!