6.5.2010

7.5.2010
Kolme Decathlete's koiraa Ranking-listan kärjessä 8-D

2.5.2010

Seitsemän palkintosijaa yhdeksästä mahdollisesta meidän perheelle agilitykisoissa :)

Eka radan voittivat Jaakko Suoknuuti ja Zen (Decathlete's Sirius Black). Jaakko ei ehtinyt rataantutustumiseen, kun tuli kisoihin suoraan töistä, mutta voitto irtosi sivustakin tutustumalla :-0 Valitettavasti sekä Hitti, että Omie pudottivat yhden riman tällä radalla :(

Toisen agilityradan voittivat myös Jaakko ja Zen. Toiseksi tulivat Janita Leinonen ja Omie (Decathlete's Galaxy) ja kolmanneksi Janita ja Hitti (Decathlete's Hornet).

Hyppyradan voittivat Janita & Omie. Janita & Hitti tulivat toiseksi ja Jaakko ja Zen kolmanneksi.

Tämän päivän mitalisuoritukset.

Janita kisaa Omien kanssa muutaman kuukauden, kun Elinan jalka murtui kahdesta kohtaa :'-( Kiitos Elina luottamuksesta antaa Omie ohjattavakseni sairaslomasi ajaksi!

1.5.2010
Mikko Aaltonen ja Sky (Decathlete's Skyknight) voittivat agilitykilpailut. Onnea voitosta :)
Mikon ja Skyn radat.

30.4.2010
Tiina Kuusisto ja Jaime (Decathlete's Gallardo), 4 kk, agilitytreeneissä.

28.4.2010
Zen sai kesäturkin.

25.4.2010
Tiina Koistinen ja Haka (Decathlete's Le Livre Blanc) tekivät tuplanollan agilityradoilla. Toisen kisat he voittivat ja toisessa kisassa tulivat kolmanneksi. Tiina ja Haka saivat arvokisoihin vaadittavat tuloksen kasaan, oikein paljon onnea hienosta kisapäivästä Tiina ja Haka! :)

23.4.2010

Anu Rikkilä ja Diva (Decathlete's Cassiopeia) voittivat agilitykisojen II-luokan ja nousivat III-luokkaan! Valtavasti onnea kuninkuusluokkaan noususta Anu ja Diva! :)

22.4.2010
Perheen keskeiset agilitykilpailut metsässä :)

17.4.2010
Kolme agilitykilpailua Riihimäellä. Kaikki maxiluokkien voitot kotiin 8-)

Ensimmäisen agilityradan voittivat Janita Leinonen ja Hitti (Decathlete's Hornet). Myös Tiina Koistiselle ja Hakalle (Decathlete's Le Livre Blanc) nollatulos.

Janita & Hitti voittivat myös hyppyradan. Kolmanneksi tällä radalla tulivat Heidi-Maria Puolakka ja Erre (Decathlete's Raptor). Erre sai samalla ensimmäisen hyppysertinsä! Hurjan paljon onnea upeasta radasta Heidi-Maria ja Erre!

Viimeisen agilityradan voittivat Jaakko Suoknuuti ja Zen (Decathlete's Sirius Black). Toiseksi tulivat Janita ja Hitti.

4.4 ja 17.4 kisojen palkintoradat.

5.4.2010
Janita Leinonen ja sheltti Demo (Firabellen Hurma) voittivat agilityn II-luokan medeissä. Tämä oli Demon kolmas sijoitusnolla II-luokassa, joten se nousi III-luokkaan. Kiitos Anni kisakoiran lainasta, oli kivaa :)

4.4.2010
Jaakko Suoknuuti ja Zen (Decathlete's Sirius Black) voittivat agilityradan. Toiseksi tulivat Mikko Aaltonen ja Sky (Decathlete's Skyknight). Sky sai samalla kolmannen sertin ja tuli SUOMEN AGILITYVALIOKSI! Paljon onnea Mikko ja Sky :) Mikon ja Skyn radat.

Janita Leinonen ja Hitti (Decathlete's Hornet) voittivat agilityradan.

Veijo Koistinen ja Juju (Decathlete's Gryffindor) tekivät nollan sekä agility- että hyppyradalla.

Jaakko Knuutti teki agilityradalla nollan sekä Ludden (Lunde til Decathlete's), että Vimman (Decathlete's Fidelius Charm) kanssa.

Tiina Koistinen ja Haka (Decathlete's Le Livre Blanc) tekivät nollan agilityradalla.

2.4.2010
Veijo Koistiselle ja Jujulle (Decathlete's Gryffindor) triplanolla agilitykisoissa. Onnittelut vaadittavien arvokisatulosten saamisesta!
Hyppyradan voittivat Jaakko Knuutti ja Vimma (Decathlete's Fidelius Charm).

28.3.2010
Tiina Koistinen ja Haka (Decathlete's Le Livre Blanc) tulivat kolmanneksi agilitykilpailuissa. Onnea nollasta!

21.3.2010
Anu Rikkilä ja Diva (Decathlete's Cassiopeia) voittivat agilityn II-luokan ja saivat ensimmäisen kiinnityksensä luokkanousuun! Upeaa Anu ja Diva, onnittelut mahtavasta radasta!

Pia Heikkilä ja Ketku (Decathlete's Solarstorm) aloittivat agilityuransa I-luokassa nollatuloksella ja kolmannella sijalla! Onnea hienosta kisauran aloituksesta Pia ja Ketku!

20.3.2010
Heidi Karanko ja Rico (Decathlete's Comet) voittivat hyppyradan ja saivat toisen kiinnityksen hyppyvalion arvoon! Onnea upeasta radasta :)

Veijo Koistinen ja Juju (Decathlete's Gryffindor) tekivät nollan hyppyradalla ja tulivat toiseksi! Onnittelut Veijo ja Juju :)

17.3.2010
Pujottelun häiriötreeniä.
Putki-kontakti erottelutreeniä.