13.6.2010

13.6.2010

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä... Zenin avokulmakeppien hakuennätyksen tulevat haastajat ovat aloittaneet treenit. Dion (Decathlete's Velocissima) ja Jaime (Decathlete's Gallardo), ikää 5 kk, osaavat jo mennä kepeille 30 m päästä :-0 Tosin apuna vielä verkot ja keppejä vain kuusi, mutta siitä se lähtee :)

12.6.2010

Hitti (Decathlete's Hornet) ja Janita Leinonen tulivat toiseksi agilitykilpailuissa ja Omie (Decathlete's Galaxy) ja Janita tulivat kolmanneksi.
Koska karsintoihin vaadittavat tulokset on ohjaaja-koirakohtaisia, niin nyt Omiella on arvokisoihin vaadittavat seitsemän nollaa, tuplanolla ja voitto kasassa sekä Elinan, että Janitan kanssa! Kiitos Elina mahdollisuudesta saada kisata tämän loistavan koiran kanssa!
Juju (Decathlete's Gryffindor) ja Veijo Koistinen tulivat neljänneksi.


6.6.2010

Norjan agilitykilpailuissa jälleen kolmoisvoitto kotiin, kun
Zen (Decathlete's Sirius Black) ja Jaakko Suoknuuti voittivat,
Omie (Decathlete's Galaxy) ja Janita Leinonen tulivat toiseksi ja
Hitti (Decathlete's Hornet) ja Janita Leinonen kolmanneksi.

Kisa oli kansainvälinen, joten Zen sai caciagin ja Omie vara-caciagin. Koska Zen on jo Kansainvälinen Agilityvalio, caciag siirtyi Omielle, joka siis tarvitsee vuoden päästä vielä toisen caciagin Suomesta, tullakseen Kansainväliseksi Agilityvalioksi!

Vain Norjan Kennelliiton järjestämissä kisoissa voi saada ulkomaalaisia hyödyttäviä sertejä ja koska tämä kisa oli NKK:n järjestämä ja sertejä jaetaan agilityradoilla aina kaksi, niin molemmista, Omiesta ja Hitistä, tuli NORJAN AGILITYVALIOITA!

Zen (Decathlete's Sirius Black) ja Jaakko Suoknuuti voittivat myös hyppyradan, jonka seurauksena Zenistä tuli NORJAN HYPPYVALIO!
Hitti (Decathlete's Hornet) ja Janita Leinonen tulivat jaetulle toiselle sijalle Lehtisen Jennin ja Dngon kanssa :) NKK:n järjestämillä hyppyradoilla jaetaan vain yksi serti.

Viikon aikana kaikkien virallisten kisojen voitto tuli kotiin ja myös kaikki kolme jaossa ollutta sertiä jaettiin tasan koiriemme kesken, aikamoinen kisaviikko :)

Kiitos Jennille ja Jan-Egilille täysylläpidosta viikon ajan! Kerrankin tuli lomailtua kunnolla, kun ei päässyt sähköpostin tai puhelimen ääreen...

Janita Leinosen & Hitin ja Omien Norjan kisat (Omien voittorata 29.5 puuttuu).

Jaakko Suoknuutin ja Zenin Norjan kisat. Taustamusiikkina Jaakolle lahjaksi tilaamani kappale hänestä ja Zenistä. Kiitos Kapa Ahoselle, joka ryhtyi projektiin tietämättä mitään agilitystä! :)


5.6.2010

Rico (Decathlete's Comet) ja Heidi Karanko voittivat agilitykilpailut. Onnittelut Heidi ja Rico!

Vimmalle (Decathlete's Fidelius Charm) ja Jaakko Knuutille nolla hyppyradalla.


30.5.2010

Vinka (Decathlete's Starfighter) ja Anne Juslin saivat Piirinmestaruuspronssia ja ykköstuloksen voittajaluokan jäljeltä! Hurjan paljon onnea valiokellon käynnistymisestä Anne ja Vinka!

30.5.2010

Norjan agilitykilpailuissa kolmoisvoitto kotiin, kun
Zen (Decathlete's Sirius Black) ja Jaakko Suoknuuti voittivat,
Hitti (Decathlete's Hornet) ja Janita Leinonen tulivat toiseksi ja
Omie (Decathlete's Galaxy) ja Janita kolmanneksi :)

Hyppyradallakin otettiin kaksoisvoitto kotiin:
Hitti (Decathlete's Hornet) ja Janita Leinonen voittivat ja
Zen (Decathlete's Sirius Black) ja Jaakko Suoknuuti tulivat toiseksi.

Sunnuntaina oli myös finaalihyppyrata, open-hyppyradoilla pärjänneille. Kaikki kolme koiraamme olivat mukana finaalissa. Janitalle finaalissa kaksoisvoitto
Omien (Decathlete's Galaxy) tehdessä nopeimman nollan ja
Hitin (Decathlete's Hornet) tullessa toiselle sijalle.

30.5.2010

Theklasta
(Decathlete's Little Thekla) tuli Louisa Wibroen ohjaamana TANSKAN RALLY VALIO :) Onnea hienosta suorituksesta kuuron koiran kanssa!


29.5.2010

Erre (Decathlete's Raptor) ja Heidi-Maria Puolakka voittivat asekä agilityradan, että hyppyradan! Voiton myötä Erre sai toisen kiinnityksen hyppyvalion arvoon. Onnitteluhalaukset agilitymestareille :)

29.5.2010


Zen (Decathlete's Sirius Black) ja Jaakko Suoknuuti voittivat agilitykilpailut Norjassa.

Omie (Decathlete's Galaxy) ja Janita Leinonen voittivat hyppyradan.


27.5.2010

Zen (Decathlete's Sirius Black) teki uuden ennätyksen avokulmapujotteluun lähetyksessä, 130 m! Zen ei tiennyt missä kepit on, vaan Jaakko otti sen autosta ja lähetti esteiden suuntaan kepit-käskytyksellä. Ensimmäisellä yrittämällä oikea suoritus :) Vielä ei ole löydetty pituusrajaa, mistä Zen ei olisi avokepeille mennyt oikein ensimmäisellä yrityksellä. Janita kuvasi ja heitti lelun pujottelun loppuun, kun Zen oli pujotellut, mutta kuvaamisen vuoksi lelunheitto tuli niin myöhässä, ettei Zen malttanut enää palata hakemaan sitä...