9.7.2010

3.7.2010
Vinka (Decathlete's Starfighter) ja Anne Juslin saivat vesipelastuksen alokasluokasta täydet pisteet 100/100! Hurjan paljon onnea vesipedoille!

3.7.2010
Janita Leinoselle kaksoisvoitto Hitin (Decathlete's Hornet) ja Omien (Decathlete's Galaxy) kanssa agilitykilpailuissa, joka oli karsintarata avo SM-finaaliin. Osallistujia oli 145.


Kuva: Iris Kieme

Hitti (Decathlete's Hornet) ja Janita Leinonen voittivat agilityn avo SM-finaalin.
Omie
(Decathlete's Galaxy) ja Janita tulivat kolmanneksi, 3 sadasosaa hitaammalla ajalla kuin toiseksi tulleilla Rhettillä ja Niinulla :)

Hitin ja Omien karsinta- ja finaaliradat.

Zen (Decathlete's Sirius Black) ja Jaakko Suoknuuti tulivat viidenneksi, kun Zen pääsi tekemään ympyrän.

Viiden parhaan finaaliradat.

Kaikki avo SM-finaaliradat voit katsoa täältä.

Omie (Decathlete's Galaxy) ja Janita voittivat agilitykilpailun, jossa oli 110 osallistujaa.


Kuva: Iris Kieme

27.6.2010
Hitti (Decathlete's Hornet) ja Janita Leinonen voittivat Italiassa hyppyradan.
Zen (Decathlete's Sirius Black) ja Jaakko Suoknuuti tulivat toiseksi.

Niin olisi ollut viimeinen serti tarjolla tarjottimella yhteistuloksen voiton muodossa, mutta agilityradalla Hitti meni neljänneksi viimeisellä esteellä pujottelun kakkosväliin, argh :'(

Zenin ja Hitin Italian kisaratoja.

26.6.2010
Zen (Decathlete's Sirius Black) ja Jaakko Suoknuuti voittivat Italiassa sekä agility-, että hyppyradan. Yhteistuloksen voittajana Zen sai sertin ja ensimmäisen kiinnityksen Italian agilityvalion arvoon.


Kuva: Iris Kieme

26.6.2010
Rico (Decathlete's Comet) ja Heidi Karanko voittivat agilitykilpailut! Onnittelut superparille, joka näyttää löytäneen yhteisen rytmin :)

Ricon ja Heidin voittorata.


Kuva: Iris Kieme

26.6.2010
Sky (Decathlete's Skyknight) ja Mikko Aaltonen voittivat agilitykilpailut. Onnittelut jälleen kerran :)


Kuva: Iris Kieme

25.6.2010
Rico (Decathlete's Comet) ja Heidi Karanko tulivat toiseksi agilitykilpailuissa. Onnea hienosta suorituksesta!

Ricon ja Heidin rata.

22.6.2010
Vinka (Decathlete's Starfighter) ja Anne Juslin läpäisivät vesipelastuksen soveltuvuuskokeen täysillä pisteillä 100/100! Oikein paljon onnea mahtavasta aloituksesta uuden harrastuksen parissa :)

20.6.2010
Hitti (Decathlete's Hornet) ja Janita Leinonen tulivat kolmanneksi agilityn SM-kilpailuissa. Omie (Decathlete's Galaxy) ja Janita tulivat neljänneksi. Molemmat koirat valitettavasti pudottivat hyppyradalla yhden riman :(

Hitin ja Omien SM-kisaradat.


Kuva: Iris Kieme

Sky (Decathlete's Skyknight) ja Mikko Aaltonen voittivat SM-kisojen hyppyradan, mutta hyllyttivät valitettavasti agilityradan.
Myös Haka (Decathlete's Le Livre Blanc) ja Tiina Koistinen ja
Vimma (Decathlete's Fidelius Charm) ja Jaakko Knuutti pääsivät finaaliin.

Onnittelut uusille Suomen Mestareille Sarille ja Iirolle, jotka ainoana parina, 162 koirasta, onnistuivat tekemään tuplanollan näissä kilpailuissa!

Kaikki yksilö SM-finaaliradat voit katsoa täältä.

19.6.2010
Border Agility Team (Vimma (Decathlete's Fidelius Charm) & Jaakko Knuutti, Meg & Pete Huotari, Fiko & Tarja Ruokolainen ja Emmi & Janne Karstunen) voitti agilityn joukkue SM-kilpailun tuloksella 0.

Active Dogs'in joukkue (Erre (Decathlete's Raptor) & Heidi-Maria Puolakka, Sky (Decathlete's Skyknight) & Mikko Aaltonen, BC & Mari Kaplas ja Tiikki & Katja Leinonen) tuli toiseksi pari sekuntia voittajajoukkuetta hitaammalla ajalla.

Littoisten Agility Warriorsin joukkue: (Hitti (Decathlete's Hornet) & Janita Leinonen, Zen (Decathlete's Sirius Black) ja Jaakko Suoknuuti, Konna & Jenni Leino ja Rhett & Niina-Liina Linna) tuli kolmanneksi tuloksella 5. Hitti ja Konna tekivät puhtaat radat ja Zen ja Rhett saivat vitosen.

18.6.2010
Janita Leinoselle kaksoisvoitto Hitin (Decathlete's Hornet) ja Omien (Decathlete's Galaxy) kanssa agilitykilpailuissa, joissa oli 108 maxikoiraa.
Rico (Decathlete's Comet) ja Heidi Karanko tulivat neljänneksi ja
Zen (Decathlete's Sirius Black) ja Jaakko Suoknuuti viidenneksi.
Myös Sky (Decathlete's Skyknight) ja Mikko Aaltonen tekivät nollan.

Kuvasarja Hitin täydellisestä keinusta :)
Kuvat: Iris Kieme